• Verkstadens tider Måndag - Fredag 08:00 - 17:00 / Lörd-Sönd stängt / Lunch 12:00 - 13:00
  • 018 - 50 80 80
  • Fyrisvallsgatan 26 Uppsala

Om Oss

Bildelsimporten AB är oberoende märksespecialist för BMW & Mercedes!
Vi hjälper så klart till med andra bilar med. Vi har allt från Däckhotell till serviceverkstad. Modern datadiagnos med uppdaterade programvaror.

Rekond service

Tvättservice Vi har samarbete med flera firmor som erbjuder rekond från 795:-

Vi kan ombesörja rekond av din bill allt fran handtvätt till maskintvätt med underedspolning. I många fall så underlättas arbetet på verkstad på en ren bil, på vintern är det bra om den är snö och isfri, det spar verkstadstid.

BMW & Mercedes verkstad
Nu även VW & Audi Modeller
Fristående märkesspecialist.

Passa på att boka service inför vårens och sommaren härliga resor! Vi har ca 5-8 dagars väntetid just nu så passa på att boka in din bil i god tid innan den resan.

Vi servar alla märken, kontakta oss för tidsbokning.
Redan 1988 började vi importera bilar för demontering, det blev mer och fler nya delar med åren. Vi bildade Bildelsimporten AB redan 1995 och har med dryga 35 år i branschen gedigen erfarenhet. Vi har egen import av reservdelar från de stora tillverkarna som Febi Bilsten, Lemförder, Elring, Bosch, Brembo, Ate, Vaico, Sachs, samt många fler tillverkare till orginalbranschen. När du köper delar via oss så kan du vara säker på att det är av bästa kvalitet, inga undantag.

Vi har valt att inte ha webshop idag.
Det blir för lätt fel delar man beställer. Vi vill gärna hjälpa våra kunder och är inte rädda för en personlig kontakt. Mejla oss ditt reg nr samt vad du söker så kikar vi på det och återkopplar via e-post eller telefon, det som blir bäst.

Vi skickar ofta bilder tillbaka om det är det minsta oklarhet, allt för att säkerställa att det blir rätt delar till rätt bil, testa oss gärna!
Vi Jobbar även med andra märken, vi servar och lagar. Vår datautrustning är modern.
Vi har allt från service till däckhotell. Vi utför även montering av KCR Trimboxar ett bra val för optimering av din bil.
Bildelsimporten AB jobbar även med Bilstein Sport stötdämpare och väghållning, självklart monterar vi även det om så önskas. Hör av dig för både tidsbokning och reservdelar och i vår verkstad. Inga jobb är för små.

Boka tid för ditt fordon!

Annmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Kommande funktion!
Vi är dåliga på att skicka ut nyhetsbrev. Vi försöker påminna om när den är dags att byta däck, önska en trevlig sommar och God Jul så vänta inte på nyhetsbrev varje vecka, men det kommer ibland!
Kundmottagning
  • Fyrisvallsgatan 26
    752 28 Uppsala
  • Öppet vardagar från 08:00
Kontakt
  • 018 - 50 80 80
    Int +46 18 508080
  • info@bildelsimporten.se
Följ oss
© 2024 Bildelsimporten AB.
All Rights Reserved.